Оперативники Рівненського відділу поліції у квартирі 42-річного рівнянина виявили нарколабораторію. Чоловікові, який перебуває на обліку як споживач наркотиків, загрожує черговий строк.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів поліцейські учора, 13 квітня, провели у його помешканні санкціонований обшук. Правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину жовтого кольору, ззовні схожу на метамфетамін, три ампули трамадолу, чотири поліетиленових пакетики та одну пластикову банку із речовиною червоного кольору, ззовні схожою на прекурсор, і лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків.

«За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділення поліції Василь Зелінський. — Усе вилучене направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС».

За її результатами вирішуватиметься питання щодо притягнення 42-річного рівнянина до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання прекурсорів з метою виготовлення з них наркотичних засобів, а також за незаконне використання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів.

Чоловік уже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні кримінальні правопорушення. Однак за свої злочини із наркотиками отримував лише іспитові строки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.

pic

pic

pic

pic