У Радивиліський район військовослужбовець привіз цілий арсенал з полігону, а у житель Здолбунівщини каже, що патрони знайшов на зупинці. Нині в цих справах розбираються правоохоронці.

Поліцейські виявили схованку з боєзапасами у будинку 44-річної жінки. Власником схованки виявився її син, який заховав весь арсенал у шафі. Мешканець села Дружба, Радивилівського району привіз у відпустку додому три гранати та патрони.

Зі слів матері військовослужбовця, її 22-річний син проходить службу в одній із військових частин на Львівщині, де ремонтував автомобілі, які поверталися із зони АТО. Звідти і були привезені боєприпаси. Про те, що військовослужбовець зберігав арсенал зброї в шафі, знав лише його 20-річний брат. Для чого знадобилися патрони мешканцю Здолбунівського району, розбираються правоохоронці. Цілий пакет їх вони вилучили під час обшуку в будинку чоловіка.

Окрім того, правоохоронці Здолбунівського району під час огляду житла раніше судимого 57-річного жителя села Орестів виявили та вилучили пакет із 28-ми патронами, які, зі слів чоловіка, він знайшов на зупинці райцентру. Весь арсенал був вилучений правоохоронцями, та направлений на експертизу. За зберігання боєприпасів обом чоловікам загрожує покарання на строк від двух до пяти років позбавлення волі.