Напередодні Нового року до клубу «Майстриня» завітали працівники відділення недоношених новонароджених дітей комунального закладу «Рівненська обласна дитяча лікарня» Рівненської обласної ради.

Вони подарували фотоальбом зі знімками малюків, які тримаються за ніжки вив’язаних майстринями чудо-восьминогів, ніби як за пуповину у лоні мами. Це їх заспокоює і вони скоріше одужують.

Співпраця членів клубу «Майстриня» із обласною дитячою лікарнею розпочалася у листопаді 2014 року, коли клубівці по суботах, займаючись в’язанням гачком, вперше у місті Рівне оголосили благодійну акцію «Допоможемо передчасно народженим дітям Рівне нщини», в якій взяли участь 11 майстринь клубу. У лютому 2015 року ми завітали у відділення лікарні і подарували 12 вив’язаних восьминогів. Влітку ми знайшли спонсора – ТМ «Чудо-Восьминоги» з міста Київ, який забезпечує нитками людей, бажаючих приймати участь у таких бдагодійних акціях. Коли матеріал надійшов – знову взялися за роботу. 17 листопада, у Міжнародний день передчасно народжених дітей, майстрині подарували та передали у відділення ще 17 вив’язаних восьминогів, - розповіла голова клубу Людмила Шапірко.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.