У Рівненській міській лікарні справжній переполох. Там закрили прохід між пологовим будинком та безпосередньо, самою центральною лікарнею. Рівняни вкрай обурені, бо їм доводиться долати майже зайвий кілометр. Відтак, страждають не лише мешканці прилеглих будинків, а й самі хворі.

Рівнянка Ганна Кондратюк проживає на вулиці Студентській. Щодня жінка ходить цією дорогою на роботу. Проте останніми днями на неї чекала неприємна несподіванка.

Пані Ганна відразу зателефонувала до заступника головного лікаря по адміністративно-господарській частині та поцікавилася, чому хвіртка, через яку проходять сотні людей, постійно закрита?

Відразу після дзвінка жінки хвіртку відкрили. В свою чергу працівники полового будинку також обурені даною ситуацією та просять знайти врешті решт хоч якийсь компроміс.

Головний лікар Рівне нської міської лікарні Євген Кучерук переконує, хвіртку відкриватимуть. Закрита вона була лише на вихідні. А все через велику кількість автомобілів на автостоянці пункту швидкої допомоги.

Головний лікар каже: працівники швидкої допомоги вже неодноразово зверталися, аби керівництво владнало питання на території лікарні зі стоянкою.

Поки керівництво із міською владою працюють над створенням парковки для автомобілів, у міській лікарні прийняли рішення відкривати прохід періодично. Вранці з 9 до 11 та ввечері з 16 до 18 години.