Встановлення теплового лічильника: економія чи марна витрата коштів? Одні рівняни вважють, що платити по лічильнику менше, інші ж - не поспішають встановлювати таку техніку. Ми вирішили порівняти рахунки на сплату теплопостачання, щоб дізнатися, що ж вигідніше.

Тарифи на послуги опалення зросли, тож рівняни вчаться економно витрачати теплоресурси. Для когось, варіантом для економії стало встановлення теплового лічильника. Наприклад Григорій Зарічнюк, голова ОСББ "Забудовник", проживає в трьохкімнатній квартирі, на вулиці Шевченка, 73 у Рівному. У 2011 році, мешканці його будинку встановили лічильник на тепло.

Не всі рівняни встановили теплові лічильники на початку опалювального сезону у своїх будинках. Мирослав Черній - проживає у Рівному, на вулиці Набережній, 22, в трьохкімнатній квартирі. Чоловік за тепло сплачує фіксовану ціну.

За минулий місяць, рахунок за теплопостачання Мирослава Чернія, суттєво відрізняється від рахунку Григорія Зарічнюка, хоча обидва вони мешкають у трьохкімнатних квартирах з однаковою кількістю прописаних у них людей. Після отримання рахунків, Мирослав Черній разом з мешканцями свого будинку вирішили встановити лічильник, адже вважають, що це допоможе їм зекономити.

Ми вирішили запитати рівнян чи встановили вони теплові лічильники та чи його наявність допомагає економити.

А ось чи вам встановлювати тепловий лічильник у своєму будинку, вирішуйте самі.