Герої не вмирають. Це словосполучення за останні півтора роки ми чуємо чи не щодня. Адже звістки про полеглих воїнів не припиняють надходити. Вшановувати їх пам'ять та розповідати про їх життя - завдання чи не кожного українця. Рівненські школярі взялися за цю справу - провели вечір пам'яті полеглих бійців "Герої не вмирають".

Про них варто знімати фільми, писати книжки та розповідати на уроках патріотичного виховання в школах. Герої 2014- 2015 років. Рівне нські учні ЗОШ №17 вирішили влаштувати вечір пам'яті "Герої не вмирають". Вони поіменно згадали усіх бійців з Рівного, які виконуючи свій громадянській обов'язок та відстоюючи незалежність України, героїчно загинули на Сході країни.

Дев'ятикласник Сергій Гавка активно цікавиться подіями на Сході. Розповідає, коли дізнався про вечір пам'яті - одразу зголосився взяти участь у ньому.

Нині важливо, аби молодь росла патріотами - переконує організатор заходу провідний бібліотекар Олена Кравець. Саме тому, вечір пам'яті влаштували не самотужки, а й за участю учнів 17 школи.

Подібні заходи вже неодноразово проводили працівники бібіліотек у Рівному. На досягнутому зупинятись не збираються, говорять, і надалі робитимуть усе можливе, аби імена сучасних героїв не забували.