Дорожньо-транспортна пригода сталася у п'ятницю, 27 березня, на автодорозі Володимирець – Великі Телковичі на відрізку дороги між с. Красносілля та смт.Володимирець.

Водій 1993 року народження, житель Володимирецького району, керуючи автомобілем MERCEDES-BENZ 124, допустив наїзд на групу людей, які знаходились на проїзній частині дороги на смузі руху даного автомобіля.

Внаслідок ДТП, пішохід 1954 р.н., житель с. Степангород, Володимирецького району, отримав тілесні ушкодження з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ. Пішохід 1955 року народження, житель с. Зелене, Володимирецького району, отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ;

Пішохід 1957 року народження, житель с. Красносілля, Володимирецького району, отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в реанімаційне відділення Володимирецької ЦРЛ;

Ще один постраждалий пішохід 1965 року народження, житель м. Рівне , отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області