Вже проведені попередні перемовини між польською делегацією та головою обласної ради Михайлом Кирилловим і головою Рівненської райради Володимиром Пилипчуком. Про Рівненський завод тракторних агрегатів полядки дізналися під час економічного форуму в польському місті Лодзь. Вже через два тижні вони приїхали щоб побачити об’єкт на власні очі.

- Ми готові як викупити підприємство, так і інвестувати у нього. Звісно, перш за все нас цікавить саме цей об’єкт, але ми готові розглядати й інші пропозиції, в тому числі й в аграрному секторі, адже маємо досвід і в цьому напрямку, - розповів генеральний директор компанії «Bravet» Давид Славінський.

На зустрічі представники польської делегації акцентували увагу на темі співпраці бізнесу та представників контролюючих, силових та фіскальних структур. Їх цікавили реальні умови, за яких доведеться працювати у випадку інвестування в той чи інший об’єкт Рівне нщини. Також запитували, як впливає війна на сході країни на ведення підприємницької діяльності. Михайло Кириллов запевнив бізнесменів, що їх завдання - визначатися з об’єктами та об’ємами капіталовкладень, а влада подбає про правовий захист іноземних інвесторів.

- Війну я вам не зупиню, але європейські умови праці на теренах області гарантую. Від вас вимагається лише створення робочих місць та сплата податків до бюджету, - заявив голова обласної ради Михайло Кириллов.

Після зустрічі в обласній раді польські інвестори відвідали кілька об’єктів і вже в найближчі тижні обіцяють визначитися з планами ведення бізнесу на Рівне нщині .

Про це повідомляють на сайті Рівне нської обласної ради