Так у місті проводжали зиму, зустрічали весну й підтримували бійців.

Любов у тебе в серці, наголошують організатори благодійної акції й зазначають, що такі ініціативу створили вперше, але – не востаннє.

Ярмарок домашньої випічки для сарненчан провели самі жителі міста, які координувались у соцмережах заради спільної мети. «Було трішки страшно, бо не знали, яка буде реакція у наших містян на подібний захід. Адже, багато хто з людей вже зневірився в тому, що зараз відбувається», - зазначає одна з організаторів Тетяна Леончик.

Ініціативна група дівчат готувалась до ярмарки дуже серйозно. В неділю на центральній алеї міста Сарни усіх прохожих чекали різні солодощі: імбирне печиво, пряники, кекси, попси, а також пісні смаколики.

Організатори зізнаються, що не очікували такого аншлагу, але результатами доброго діла задоволені.



pic

«За час проведення благодійної ярмарки смаколиків для хлопців АТО було зібрано коштів на суму 4873.00 гривні. За ці кошти ми плануємо закупити кровоспинні препарати "Целокс". Їх вийде не так багато, як хотілось би, але ж все одно є хоч щось, ніж взагалі нічого», - розповідає Тетяна Леончик.

Вже цього тижня сарненські майстрині планують провести подібні акції в районній бібліотеці міста та в міському будинку культури.

Звіт про виконання запланованого організатори обіцяють розмістити у місцевій газеті.



pic