За минулу добу зафіксовано 41 обстріл позицій військ ОК «Північ». В районі населеного пункту Кримське бойовики зробили спробу штурмувати позицію військ ОК «Північ». При цьому терористи застосовували стрілецьку зброю та прикривались мінометним вогнем.

Особовий склад мужньо зустрів противника. Грамотно організовані дії ОК «Північ», налагоджена взаємодія між підрозділами, вчасно та результативно застосована артилерія, зупинили противника та нанесли йому відчутних втрат. «Результатом дій рашистів було прохання про припинення вогню, щоб підібрати свої «200» та «300», якими вони рясно всіяли українську землю», - йдеться у повідомленні прес-центру ОК «Північ». За добу особовим складом знищено танк, САУ та САГ 2С9. Кількість знищеного та пораненого особового складу уточнюються.

Противник продовжує інтенсивні артилерійські обстріли позицій військ сектору. Слід очікувати подальших спроб противника з встановлення контролю над окремими ділянками місцевості в районі відповідальності військ.

Найбільш напружена ситуація залишається в районі населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Нижне, Кримське, Трьохізбенка.

Бойовики тричі відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 «Град», 33 рази з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з стрілецької зброї

Про це повідомив прес-центр ОК "Північ"