На початку лютого останні пропонували міським чиновникам придбати вуличні ліхтарі, щоб комунальники встановили їх у дворі багатоповерхівки на вулиці Костромська, 1. Таку пропозицію чиновники проігнорували. Днями ж ліхтарі встановили, витративши на це з міського бюджету 76 з половиною тисяч гривень.

Вуличного освітлення на подвір'ї багатоповерхівки на Костромській, 1 не було близько десяти років, - згадують місцеві мешканці. Численні звернення до комунальних служб не приносили результатів.

В лютому місцеві мешканці звернулись до громадських активістів, які вже другий рік поспіль намагаються звертати увагу міських чиновників та комунальників на проблеми у житлово-комунальній галузі. Адже вже неодноразово рівняни тут травмувались.

Тоді активісти запропонували міським чиновникам разом зробити добру справу, враховуючи прогалини у міській скарбниці.

Щоправда, таку пропозицію проігнорували. І лише нещодавно на Костромській, 1 міська влада замовила роботи на проведення ремонту мереж зовнішнього освітлення та встановлення ліхтарів. На це виділили 76 з половиною тисяч гривень.

Основне в цій історії, говорить Дмитро Якимець, що вуличне освітлення на подвір'ї таки з'явилось. І людям не страшно і безпечно повертатись додому в темну пору доби.