Рівнянин став рекордсменом Європи з плавання серед юніорів. Та виборов одразу три нагороди на континентальному чемпіонаті, який нещодавно закінчився в Нідерландах. Про досягнення рівненського плавця далі у сюжеті.

Це нагородження 17-річного Михайла Романчука. Хлопець плаванням займається з дитинства. Він вже є майстром спорту міжнародного класу. А декілька днів тому рівненський плавець на чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів у Нідерландах виборов одразу три нагороди. Золоту, срібну та бронзову і став єдиним спортсменом у складі збірної України, який здобув увесь комплект нагород.

Радіє досягненням свого вихованця і тренер спортсмена Петро Нагорний. Каже Михайло Романчук не лише виграв золоту медаль чемпіонату Європи, а й встановив новий юнацький рекорд континенту.

Сьогодні досягнення Михайла Романчука відзначили і обласні чиновники. Нагородили Чемпіона Європи та його тренера почесними грамотами а також дали сертифікат на отримання одноразової грошової винагороди.

Керівництво області сподівається, що ці кошти дозволять спортсмену краще підготуватися до нових змагань. А сам Михайло Романчук мріє привезти колись у Рівне золоту медаль, проте вже не з юніорського чемпіонату Європи, а з Олімпійських Ігор.