На ній представлені звичайні речі, проте зроблені незвичайними людьми. На базі Рівненського навчально-виробничого підприємства Українського товариства глухих, що на вулиці Млинівській інваліди з вадами зору та слуху вирішили показати рівнянам, що виробляють на своїх підприємствах.

На підприємстві УТОГ у Рівному працює 83 людини. Із них 57 інваліди 1-2 групи. Ці люди практично нічого не чують, проте це не заважає їм виробляти практичні меблі - від тумбочок до шаф. Їх продукцію добре знають у нашому місті не тільки прості рівняни, але медики та освітяни. Адже і для них на підприємстві виготовляють необхідні меблі.

Зацікавити своєю продукцією рівнян прагнуть і представники рівненського УТОСу. У них на підприємстві працює 64 інваліда 1-2 групи. Виготовляють щетинисті вироби, дерев'яні. Та, не повірите, шиють якісний одяг.

Для інвалідів, що працюють на цих підприємствах - робота дуже важлива. Адже допомагає вижити у складні часи та зробити гроші на лікування. І щоб про них не забували рівняни вони вирішили зробити своєрідну виставку, на якій представили практично усі свої вироби. На Млинівській, 29 вона працюватиме ще два тижні.