З вірою в майбутнє - задля дітей. Щорічний благодійний марафон знову виходить на старт. Вже 19 років вихованці палацу допомагають своїм друзям, які потребують підтримки. Цьогоріч марафонівцями стали п'ять учнів палацу, та вихованці із центрів "Особлива дитина", "Пагінець", та онкохворі дітки. Як відбуватиметься цьогорічний благодійний марафон?

Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" стартує вже у понеділок. Його відкриватиме арт-виставка творчих робіт учнів школи образотворчого мистецтва. Тоді ж відбудеться урочиста посвята учасників Марафону. А їх цьогоріч обрали п'ятеро. Усі вони за роки навчання в палаці показали хороші результати своєї праці.

Організатори кажуть, допомагати дітям - хороша практика, адже інші вихованці вже змалку привчаються до благодійництва. Марафон також підтримає п'ятьох вихованців центрів "особлива дитина", та "Пагінець". Кожен з учасників Марафону має власні мрії та бажання.

Упродовж 11 днів марафону рівнянам пропонують переглянути та долучитися до різних форм заходів. Усього їх буде до сорока. В рамках марафону відсвяткують і ювілеї творчих колективів. Колективи "Дружба "та духовий оркестр відзначать 35 років, хор "Аве Марія" - 20 років, газета "Без секретів", та камерний оркестр - 15 років, десятиріччя відзначатиме клуб авторської пісні "Музика мрій".