На сесії міської ради у п’ятницю, 14 лютого 2014 року, до міського голови звернулася група мешканців будинку, що знаходиться за адресою вул. Соборна, буд. 57 з приводу, що у підвалі їхнього будинку розпочалися незрозумілі для них роботи з переобладнання.

Як повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради, за пропозицією міського голови в цей же день о 15.00 у міськвиконкомі з цього питання було проведено робочу нараду.

Участь у ній взяли мешканці згаданого будинку, орендар цього підвального приміщення, представники ЖКП, управління архітектури, управління комунальною власністю та представники ЗМІ.

Міський голова розібравшись у ситуації, доручив орендарю спробувати по хорошому вирішити конфліктну ситуацію з мешканцями будинку.

У разі ж якщо консенсусу досягнути сторонам не вдасться, угода про оренду спірного підвального приміщення буде розірвана.

Відтак підвал повернеться мешканцям будинку для облаштування там індивідуальних комор, як цього власне і просять жителі Соборної, 57.