Рівненські беркутівці, яких відправили «охороняти порядок» у столицю іще наприкінці листопада, досі не повернулися додому.

Про це на умовах анонімності розповіла дружина одного з бійців спецпідрозділу. Зокрема, за словами жінки, 30 бійців знаходяться у столиці четвертий тиждень поспіль. А те, що представників зі структури міліції відправили їм на заміну – неправда.

«Нікого з вищого керівництва УМВС не цікавить, що такий довгий термін сім’ї не бачать своїх татусів, братів, чоловіків.... Оскільки наші "беркутівці" (ну і не тільки наші) такий довгий термін перебувають, практично, постійно на вулиці виконуючи свої службові обов’язки, без належного харчування, їхнє здоров’я значно підкосилося - і це також нікого не цікавить,» - нарікає емоційно жінка.

Інформацію про те що працівники спецпідрозділу не повернулися до Рівного підтверджують і в Рівне нському УМВС. Коли вони повернуться поки невідомо, адже Рівне нський спецпідрозділ "Беркут" підпорядковується столичним керівникам міліції.

Нагадаємо, учора, 17 грудня, рівненські євроактивісти пікетували обласне управління МВС з вимогою повернути "Беркут" додому.