День завоювання друзів

Іменини святкують: Вікентій, Віктор, Максим, Степан (Стефан), Степанида (Стефанида), Федір


 

Символ дня — "Кінь". Дуже сильний в енергетичному плані день. В цей день добре проводити масові заходи: мітинги, збори, колективні заняття, святкування.

День духовного перетворення, уміння побачити події життя з висоти пташиного польоту. Прекрасний період для медитацій, духовного споглядання, пізнання закону й вищого самопізнання.

Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

Цього дня треба старатися бути на свіжому повітрі, заряджатися енергією вітру, сприятливо купатися в холодній воді.

В цей день уразлива печінка, і тому, в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. День гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

На тренуваннях можна збільшити навантаження, бо сама природа дає енергію.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

В сексі цього дня потрібно додати творчості і фантазії.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – cьогодні варто більше часу приділити тим, хто тобі дорогий і на кого постійно бракує часу. Друзі обов'язково тебе підтримають у питаннях фінансів і лобіюванні інтересів. Саме тому потрібно дуже уважно ставитися до кожного з них і віддавати більше, чим одержуєш.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – день чудовий для тих, хто раніше планував у цей день зайнятися господарськими питаннями. Сьогодні є сенс зробити шопінг і особливу увагу приділити магазинам, які надають знижки. Постарайся зробити максимально можливий рейд по магазинах. Особливо це стосується тих, хто не готовий до зими. Зовсім скоро ти можеш опинитися заручником погодних умов.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні є сенс зайнятися пошуком важливої для роботи інформації. Якісний аналіз допоможе бути більш ефективним на ринку праці й у житті в цілому. Чим більший масив інформації ти матимеш - тим більш незамінним співробітником будеш. Гарний час для знаходження нових джерел прибутку.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто присвятити порядку. Причому порядку в більш глобальному сенсі - і у стосунках, і в господарстві, і в часі. Цей день припускає рівновагу й гармонію. Не варто відволікатися на дрібниці і разом із тим не перевантажувати себе роботою. Слушний час для того, щоб зміцнити свої позиції у родині.




 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні є сенс більше часу приділяти тому, чим ти займаєшся з більшим задоволенням. Цей день ідеальний для того, щоб удосконалити свої навички й уміння. Не відволікайся на дозвільні заняття. Напевно, у твоєму житті скоро відбудуться зміни. Саме тому маєш мати впевненість у тому, що у тебе є стабільний дохід.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто прийняти остаточне рішення щодо роботи. Цей день чудовий для тих, хто займається бізнесом. Разом із тим, не варто приймати глобальних рішень без тих людей, від яких залежиш, або навпаки, - які залежать від тебе. Це додасть сил і впевненості для того, щоб змінити своє життя на краще.




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто бути більш стриманим і уважним у стосунках. Ти не завжди проявляєш об'єктивність, особливо в питаннях почуттів і емоцій. Іноді тобі може бути достатньо одного єдиного слова, щоб зробити боляче близькій людині. Варто проявити чуйність і не дозволити необдуманим діям зруйнувати те, що лагодиться протягом довгого часу.




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто більше уваги приділити дітям і коханим людям. Купаючись у любові, твоя родина буде радувати своїми успіхами. Не варто забувати, що тільки повага й довіра - це шлях до справжньої любові. Не випускай з уваги те, що кожна особистість має право на особистий простір і свободу вибору. Діти успадковують приклад батьків так само, як і гени.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день чудовий, особливо для тих, хто вирішив сьогодні сходити на концерт або в гості. Святковий настрій огорне тебе повністю. Потрібно менше нервувати. Дозволь обставинам сформувати власну реальність. Іноді варто те, що відбувається, відпустити на самоплив і подивитися, що воно принесе насправді. Впусти у своє життя трохи радості й подиву.




 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день неймовірний, особливо для тих, у кого уже є пара. Варто сьогодні провести день зі своєю родиною. Постарайся від спілкування з близькими одержати задоволення. Чудовий день для більшості заходів, що припускають активну особисту участь. Не скупися на любов і пестощі.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – на тебе чекає великий сюрприз від маленької компанії. Особливо, якщо ти вже входиш  до якогось товариства, ну, наприклад любителів котів. День чудовий для тих, хто вже знайшов своє місце під сонцем і займається реалізацією свого потенціалу. Комфорт у процесі життєдіяльності відіграє не останню роль у питанні особистої ефективності.


 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі варто більше уваги приділити своїм друзям. Наприклад, можна сходити за покупками для того, щоб придбати подарунки до свят, що наближаються. Подумай, як ти можеш приємно здивувати своїх друзів. Цей день чудовий для прояву креативу й придбань. Використай його з максимальною користю.




 

Дозвілля

„Пригоди Мишеняти”

„Голодні ігри: У вогні”

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”




 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”






 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Драмтеатр – „Ханума”

Театр ляльок - "Пан Коцький" (жартівлива опера за мотивом народної казки)

Палац дітей та молоді - "Поетарх" святкує 30-річчя

Рівне нська обласна філармонія - "Північна казка" із циклу "Дитячий"

Євро-Арт, галерея європейського живопису - Презентація збірки Романа Штігера "НЕВІРШІ"

Палаці культури "Хімік" - Olivia Soul - святковий концерт "Співочі гостини"