Гандбольні пристрасті вирували цими вихідними у Рівному. «Кубок Полісся» на три дні зібрав кращі команди України та Білорусі. Вже водинадцяте юні спортсменки боролись за нагороди. А для тренерів ці змагання були чудовою нагодою перевірити готовність команд до сезону.

Гандбольні змагання у Рівному вже давно стали невід’ємною частиною спортивних заходів міста у вересні. Кожного року десятки спортсменок з’їжджаються сюди аби показати свої вміння. Організатори кажуть, що тепер навіть запрошувати нікого не потрібно. Учасники самі знаходяться.

Поборотися за нагороди до Рівного завітало вісім команд із Києва. Львова, Броварів, Скадовська та Херсона. Традиційно помірятися силами приїхали і гандболістки із білоруського Гродно.

Виставило свою команду на змагання і Рівне . У минулому сезоні місцеві дівчата хоч і тренувалися регулярно, але участі у жодному чемпіонаті не брали через брак коштів. Виступи у цьогорічному сезоні теж поки під питанням.

У підсумку рівненська команда посіла останнє місце у змаганнях, а переможний кубок додому повезли львів’яни. Місцеві гандболістки, після програшу здаватись не збираються і продовжують регулярно тренуватися. Втім, без практичних навичок високих результатів досягнути буде важко.