Найуспішніші студенти третіх-п'ятих курсів рівненських вишів провели один робочий день з чиновниками Рівненської міськради. Акцію "День з керманичами міста" уже черговий раз проводять з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Акція "День з керманичем міста" у Рівному стала уже традиційним заходом. З кожним роком за місце біля очільників органів місцевого самоврядування змагається все більше студентів. Цьогоріч бажаючих було близько сотні, та після очних співбесід відібрали тільки третину. Вони і стали на один день помічниками й учнями чиновників міста. Ті в свою чергу відгукуються про високий рівень підготовки і свідомості молодого покоління.

Студенти на повну відчули робочу атмосферу з засіданнями, діловими перемовинами та вирішенням практичних завдань. На підсумковій прес-конференції розповідають, що одного дня замало, щоб вникнути в усі тонкощі державної служби. Та з іншого боку - достатньо, щоб зруйнувати стереотип про статус служби як "паперової роботи". Катерина - рівнянка. Цьогоріч дублювала роботу очільника міської ради.

Це не єдина акція, до якої міські очільники намагаються залучати студентство.

На згадку усім учасникам акції подарували сертифікати, що засвідчують їх внесок у розвиток міста.