Популяризація і підтримка аматорського народного мистецтва - справа не з останніх. За це взялося Управління культури і туризму облдержадміністрації та Обласний центр народної творчості. Вони вперше спільними зусиллями організували фестиваль "Таланти твої, Рівненщино!".

Завіса обмуздрамтеатру відкриває усю красу та велич народної творчості Полісся. Сільські аматорські колективи з'їхалися на заключний гала-концерт обласного фестивалю "Таланти твої, Рівне нщино!". Заспівувати дійство взявся рівненський колектив "Верес", за ним співали свого й інші. Зібралося тридцять сім народних гуртів та окремих виконавців зі всієї області. З-поміж них - "Берегиня" Володимирецького району. Кажуть, хоч і аматори, а столичні сцени та майдан Незалежності уже покорили.

Не обійшлося і без нагород: квіти, грамоти та подарунки отримали найкращі працівники клубних установ на селі. На сцені вирувало співоче мистецтво, а у коридорах - танцювальне та декоративно-ужиткове. На виставці з робіт вісімдесяти умільців та майстринь області подивитися було на що. Пані Олена - вишивальниця, має званням народного умільця. Розповідає, окрім рушників створює і цілі костюми, в один вбралась і на фестиваль. Робота її особлива, адже майстриня переймає візерунки з старих рушників, даючи їм друге життя. Каже - улюблені мотиви у вишивці - рослинні.

З масштабності фестивалю зовсім не скажеш, що організовують його вперше. Глибинка ще раз продемонструвала надзвичайно своєрідну і колоритну культуру Рівне нщини.