Рівненська пенсіонерка Ніна Гнесюк власне житло має. Але разом з ним має і проблеми. Рік тому вона встановила в кватирі автономне опалення. Втім розійтися миром із теплопостачальною кампанією жінка не може.

64-річна пенсіонерка Ніна Гнесюк ветеран праці. Більше року тому жінка у себе в квартирі встановила автономне опалення. Дозвіл на це отримала через суд, адже комісія складена з працівників "Теплотранссервісу" їй відмовила. Але після того, як автономне опалення з'явилося в квартирі жінки, керівництво того ж таки підприємства відмовилося підписувати акт про те, що Ніна Гнесюк більше не користується їхніми послугами. Натомість запропонували пенсіонерці підписати договір.

Декілька місяців тому жінка отримала квитанцію. Там її просять заплатити штраф у понад тисячу гривень за несплату за тепло. Ніна Гнесюк здивована, адже послугами комунального підприємства не користується вже більше року.

Щоб вирішити побутове питання, жінка зверталася практично в усі інстанції. Була навіть в облдержадміністрації.

Начальник ВТВ КП "Теплотранссервіс" Юрій Кірпічніком в телефонній розмові всі звинувачення пенсіонерки спростував. Але на камеру коментувати ситуацію відмовився, мовляв йому потрібен дозвіл керівництва, яке зараз у відпустці.