Ризик, випробування, небезпека, постійні змагання та прагнення перемогти за будь-що. Це якщо коротко про відомого бізнесмена Андрія Бублика. Його життя — суцільна авантюра, ходіння по краю, над прірвою. Це його життя, його бачення, його сутність. Детальніше про це і не тільки - у нашій розмові.

Відомі рівняни розповідають про свої чоловічі захоплення автору рубрики Віктору Данилову. Що таке вибух адреналіну, знає кожен справжній чоловік. Наші герої крутіші - вони не бояться не тільки поєдинків на рингу, але й журналістського диктофона.

- Що для Вас чоловічі розваги? - Останні десять років - це удосконалення самого себе. Вже от близько тридцяти років займаюсь спортом щоденно.

- Які види спорту подобаються найбільше? У 16 років я пішов до армії. У військове училище мене взяли раніше, хоча набір туди з 17 років. З того часу я зрозумів, що таке внутрішня дисципліна, та й дисципліна в цілому. У спорті я, взагалі, різноплановий. Більше 16 років займаюся боксом. Причому, роблю це без жодних пропусків, тренуюся для себе. Займаюся тільки у спарингах, ніколи не боксую наодинці. Тобто, що таке смак крові в роті, знаю, як мінімум, двічі на тиждень. Достойних партнерів вистачає. Щоб пропустити удар, не обов'язково бути професіоналом. Можна добряче отримати й від новачка. У мене хороший партнер, Юсчишин Юра. Він дуже сильний. До речі, у боксі є обмеження. Можна займатися лише до 35 років - далі все, фініш. Ще декілька років тому виступав, зараз вже ні. Скільки разів брав участь у змаганнях, стільки ж разів ставав першим.

Повну версію інтерв'ю читайте тут