Саме час активно готуватися, збирати докупи усі необхідні документи та шукати пункти тестування, щоби потрапити на нього.

Освітяни вийшли на завершальний етап підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Вже визначили 121 пункт тестування Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 33 з яких діятимуть на Рівне нщині , достатньо, щоб охопити понад десять тисяч зареєстрованих учасників тестування.

Але чверть цьогоріч зареєстрованих учасників тестування — випускники минулих років. Їх, а також теперішніх одинадцятикласників освітяни просять уважно читати запрошення, аби потрапити на потрібний пункт тестування та ще й вчасно.

Для людей з особливими потребами працюватиме у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти впродовж усього періоду тестування 14 аудиторій.

Отож для усіх ЗНО триватиме з 2 по 24 червня, а додаткова сесія незалежного оцінювання знань розпочнеться із 27 червня. Тоді ж рівень своїх знань зможуть визначити особи з установ виконання покарань і слідчих ізоляторів, а також ті, хто з об'єктивних причин пропустив основне тестування.