Від отриманих травм він помер у реанімації. Це сталося у селі Городок Рівненського району. 43-річний Віктор Гересь з Волинської області, який відбував покарання у виправному центрі за злісне ухилення від сплати аліментів, вистрибнув з вікна третього поверху. В обласному управлінні з питань виконання покарань це називають нещасним випадком.

Олександр Адамець пояснює: Віктор Гересь був психологічно неврівноваженим - до того, як потрапити у виправний центр, чоловік серйозно страждав на алкоголізм. Всі обставини цього випадку зараз розслідує прокуратура Рівне нської області – після цього і буде прийняте рішення про порушення або відмову у порушенні кримінальної справи, - повідомив програмі „Патруль” старший помічник прокурора Рівне нської області Віктор Купчик.

Варто нагадати, що цього року це не перший трагічний випадок у в’язницях Рівне нщини. В жовтні відразу два в’язні померли у Катеринівській виправній колонії - у Ростислава Джахангірова стався серцевий напад, а Євгеній Литвин – повісився у підсобному приміщенні. Обидва відбували покарання за навмисні вбивства.