У Рівному водій скутера намагався втекти від працівників поліції, внаслідок чого злетів на бордюр. Відомо, що чоловік пересувався без прав на керування. В ході спілкування з громадянином, поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Однак, водій це заперечував та відмовився від проходження медичного огляду. Подробиці розповість Яна Євтушок.

46-річний водій Роман Івашков їхав від товариша, в якого забрав власний скутер. Мав наміри перегнати його до себе додому. Втім, пересувався без шолома та порушував правила дорожнього руху. Поліцейські помітили водія та почали його наздоганяти.

Водій скутера додає, позбавлений права керувати транспортним засобом рік. Втім, свою провину визнає.

Поліцейські також повідомили, що у водія скутера не було номерних знаків. До того ж він не мав при собі ніяких документів.

Сам водій скутера від медичної допомоги відмовився. Крім того, в ході спілкування, поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Відтак, на водія скутера склали протокол та залучили двох свідків. Розмір штрафу для громадянина за керування транспортом без прав сягає 20 400 грн.

Читайте також: На Рівненщині вилучили понад 40 кілограмів бурштину та виробів з нього