За собак, але проти деяких людей. У Рівному досі тривають чвари навколо стерилізаційного центру. Нагадаємо, на базі підприємства КАТП 1728 створено спеціальний підрозділ, у функції якого входять відлов і стерилізація безпритульних тварин міста. Волонтери хочуть замінити керівника даного закладу. А саме Наталію Ющук. Мовляв, у центрі неналежним чином ведеться документація і не обліковується готівка. У заклад приїжджала депутатська комісія і повинна була зробити певні висновки щодо роботи останнього. Сьогодні зоозахисники та члени комісії зустрілись знову.

Суперечки та сварка. На комісії щодо роботи стерилізаційного центру ніде яблуку впасти. Перепалка щодо керівника закладу.

У притулку порядок, чистота, багато будок. Є плюси. Хвилює одне - у Миколаєві люди можуть свторити нормальний притулок, у Львові можна, у нас тільки сваряться - люди мілі, ви що здуріли всі.

Нині у стерилізаційному центрі перебуває 105 собак та котів. Тут стерилізують безпритульних тварин міста. Функціонує заклад на базі КАТП 1728.

Мова йде про зміну керівника. Я хочу нагадати, що КАТП 1728 це окрема юридична організація. І згідно статті 74 господарського кодексу України, чітко вказано - підприємство чітко визначає свою організаційну структуру, встановлює чисельність працівників і штатний розпис. Про яку зміну керівника може йти мова? - говорить юрист КАТП 1728 Алла Гуріна.

Керівником стерилізаційного центру є Наталія Ющук. На посаді вона вже рік. Її ж обрали самі зоозахисники. Жінка каже, тепер її хочуть скинути навмисне.

Їхня мета зміна керівника. Їм не важливий аналіз роботи стерилізаційного центру, вони його не проводять, тому що вони поняття не мають як потрібно працювати. Бо це люди незвиклі до праці. Вони не знають як приходити о 6 ранку і їхати о 10 вечора. Вони не знають, що таке прибирати за собаками, чіпляти кліпси, що таке приручати диких собак, що таке чіпляти кліпси, як ставити будки і вольєри. Це люди які нічого не знають, але подають себе під виглядом що вони все можуть, - говорить Наталія Ющук.

Упродовж роботи комісії - конструктиву не виходило. Перепалки не припинялись.

Давайте наложимо мораторій на оці походеньки! Тут звинувачують - був Кралюк і брав у часть тут!Я ж не кажу скільки ваших було. Я ж не кажу про те що ви приходите у 10 годин вечора викликаєте поліцію - по якому праву? - каже Ростислав Кралюк.

Волонтери були невблаганні. Наполягали на висновках комісії щодо роботи стерилізаційного центру і вимагали зміни керівника.

Робота не проводилась, жоден з депутатів не ознайомлювався з документами, не цікавився цифрами, не цікавився роботою стерилізаційного центру. Наша основна вимога це зміна керівника - негайна. Ми за той самий бюджет, з тією ж кількістю персоналу готові показати , - розповідає волонтер Світлана Сидоренко.

Домовились зустрітись через тиждень. Волонтери представлять нову кандидатуру на керівника стерилізаційного центру. Члени комісії пообіцяли знову заслухати усіх і озвучити свої висновки.
 

До темичи змінять керівника центру стерилізації тварин у Рівному? (ВІДЕО) 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber