Гавкіт на противагу крику. У Рівненському стерилізаційному центрі продовжуються баталії щодо керівника. Частина активістів хочуть замінити нинішню Наталію Ющук. Сьогодні до установи завітали не лише вони, а виїзна комісія депутатів. Оцінювали роботу закладу, спілкувались з працівниками.

Суперечки, крики та собачий гавкіт. У рівненський стерилізаційний центр завітали активісти та виїздна комісія у складі депутатів та працівників житлово - комунального господарства. Хочуть оцінити стан собак та роботу закладу.

Виник конфлікт між працівниками закладу та волонтерами. Ми бачимо що волонтерів не влаштовує керівник стерилізаційного центру. Мовляв кисне каша, собаки худі, дохнуть, - говорить голова комісії по оцінці роботи стерилізаційного центру Роман Яворський.

Олександр Цехмайструк працює у центрі з його відкриття. Каже, було тут кілька керівників. Остання Наталія Ющук його не влаштовує.

Аптечки немає, ні таблеток, ні туалетного паперу не має. Гроші, які дають волонтери, вона собі присвоює.

Інший працівник центру Андрій Пасічник, свою керівницю підтримує. Мовляв, про тварин дбає. Зауважень до неї не має.

Дивіться ще: що робити з безпритульними тваринами рівнян запитають у месенджерах (ВІДЕО)

У стерилізаційному центрі утримується 105 котів та собак. Активісти кажуть, належним чином тут не ведеться документація, а готівка необліковується.

Керівниця стерилізаційного центру Наталія Ющук на посаді рік. Її обрали самі ж зоозахисники. Жінка каже, звинувачення активістів на її адресу безпідставні.

Де докази? Хай подають у поліцію. Я за свої гроші купую ліки...і це ще я кошти відмиваю, - каже керівниця центру стерелізації тварин Наталія Ющук,

Центр стерелізації тварин є підрозділом КАТП 1728. Його керівник Ростислав Кралюк каже, активісти сильні лише словом, натомість до нинішнього керівника у нього зауважень не має.

Чи залишиться керівник центру стерилізації тварин Наталія Ющук на посаді, буде відомо через тиждень. Комісія оглянула документацію та умови проживання тварин. Кажуть, їм потрібен певен час аби підсумувати ситуацію і знову зібратись для прийняття рішення. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber