Зрозуміло, що про смаки не сперечаються і те, що не подобається більшості представників сильної статі, може призводити вашого обранця в захват, проте основні переваги виділити все ж можна.

Білизна, яка відштовхує чоловіків

«Бабусині» панталони 

Труси «а-ля матуся», «бабусині» панталони і такі ж бюстгальтери міцно зайняли перше місце в рейтингу «антісексуальної білизни» на думку чоловіків. Ретро варіанти бежевого або тілесного кольору також не порушують їх уяву, і не зроблять вас в його очах найсексуальнішою і бажаною. Тому залиште такі комплекти (якщо раптом вони у вас є) для повсякденного носіння, а для побачення вибирайте щось більш цікаве і вражаюче.

Стягуючі комплекти

Ці маленькі помічники дуже грамотно тягнуть і піднімають то, що потрібно, дозволяючи жінці виглядати привабливо в одязі. Але от чи варто тільки позбутися від предметів гардероба, як чоловічому погляду відкривається щось малоприваблива - упаковка часто не відповідає змісту. Психологи, наприклад, не рекомендують взагалі надягати таку білизну на перше побачення (особливо, якщо після нього передбачається перший секс з новим обранцем).

Вінтажні рюші і волани

Численні рюші і волани, які повертають вас в епоху прекрасних дам і доблесних лицарів, теж навряд чи порадують вашого кавалера. Навряд чи комусь із чоловіків захочеться длубатися в усіх цих численних «хвилях і воланах», що приховують від них найважливіше. Тому навіть якщо ви дуже романтична натура, постарайтеся не переборщити з антуражем, щоб не зіпсувати враження.

Білизна з ефектом «супер пуш-ап»

Комплекти, покликані додати вам об»ємами там, де на вашу думку їх недостатньо, не те, що не потішать, а скоріше навіть розчарують чоловіків. Дивлячись на вас в одязі, вони вже в своїй уяві представили ваші форми і уявіть їх реакцію, коли ви позбудетеся від «супер пуш-ап» і покажете себе у всій природної красі. Ваш кавалер може відчути себе обдуреним.

«БДСМ» не до місця

Такі комплекти виглядають досить ефектно, якщо ви заздалегідь обговорили всі деталі вашого побачення. Але якщо формат вашої зустрічі не передбачає легкий БДСМ або рольові ігри, то чоловіків навряд чи порадує перспектива розбиратися у всіх цих хитросплетіннях, тасьма і ремінці, щоб дістатися до самого головного. Нерідкі випадки, коли в пориві пристрасті кавалери просто розривають білизну, не в силах розібратися, як правильно відкрити замочок і позбутися від предметів,які заважають.

Спортивні комплекти

Спортивна білизна виглядає збудливо тільки в фітнес-клубі під час тренувань. В інших моментах шортики і бюст'є будуть недоречними представникам сильної статі і менш збудливими в порівнянні з більш класичними моделями. До того ж, такі варіанти, на думку чоловіків, приховують набагато більше, ніж їм би того хотілося.

Варіації з мультяшними героями і кумедними принтами

«Дитячу» колекцію, що включає в себе білизну з кумедними принтами, численними сердечками, зворушливими написами, блискітками і мультяшними героями залиште для себе коханої. Чоловікам воно не здається привабливим і не викликає ніяких почуттів, крім досади - як мінімум вони вирішать, що зв'язалися з інфантильною особою, нездатною брати відповідальність за свої вчинки і не знає, що насправді вона хоче отримати від життя.

А що збуджує

«Те, що він вибрав сам»

Одностайно представники сильної статі зійшлися на думці, що нижню білизну, яку вони вибрали спеціально для своєї дами, буде виглядати набагато ефектніше, навіть якщо буде дуже простою і лаконічною. Якщо кавалер підніс вам комплект - беріть не замислюючись, адже напевно він вже уявляв, як ви будете в ньому виглядати, поки вибирав його під пильними поглядами консультантів в бутіку. Та й довго ще потім буде згадувати ці приємні моменти і пишатися тим, що так вдало вгадав з подарунком.

Класичні чорні, білі або червоні комплекти (і панчохи неодмінно)

Якщо ви хочете порадувати свого кавалера, то робіть ставку на класику - білі, чорні і червоні варіанти (разом з красивими панчохами) вразять чоловіків набагато більше, ніж комплекти занадто яскравих відтінків. І віддавайте перевагу варіантам без страз, рюшів і додаткового декору - ваш обранець точно оцінить, повірте.

Шовкові та атласні комплекти з оптимальною кількістю мережива

Представники сильної статі зійшлися на думці, що атласні і шовкові комплекти, не зіпсовані великою кількістю мережива або декору, виграють перед скромними бавовняними варіаціями. Останні, за їхніми словами, виглядають менш вражаюче і підходять для повсякденного носіння, але не для романтичної ночі.

Відсутність білизни

«Немає нічого більш збудливого, ніж жінка, одягнена лише в крапельку своїх улюблених парфумів», - говорив хтось із великих і чоловіки погоджуються з цим твердженням. І якщо ви хочете вразити свого кавалера, то можете позичити його сорочку (або просто можете накинути свій пеньюар), під який «забудете» щось надіти.
А взагалі, милі дами, чоловіки зізналися, що їх більше збуджуєте ви, а не та одяг, що приховує ваші принади. І додали, що навіть спортивну білизну може вразити, якщо обстановка в своєму розпорядженні (скажімо, наприклад, пристрасть наздогнала вас в затишному місці фітнес-клубі, ви вирішили спробувати рольові ігри або легкий БДСМ і так далі).

Адреси магазинів "Глорія" у Рівному:

вул. Короленка, 1 (ТЦ "Злата Плаза"), -1-й поверх
майдан Театральний, 3 (ТЦ "Центральний"), бутік №55
майдан Театральний, 3 (ТЦ "Центральний"), бутік №65
майдан Театральний, 3 (ТЦ "Центральний"), бутік №86
вул. Київська, 67а (ТЦ "Арена")
вул. Соборна, 192 (ТЦ "Ліон")

 

На весь асортимент діє знижка - 40%.