Фото ілюстративне
Пандемія коронавірусу та обмежувальні заходи, що пов’язані із нею, внесли корективи в наше буденне життя. Особливо відчули на собі це мешканці сільської місцевості та пенсіонери, які далекі від різного роду платіжних систем, а подекуди навіть й інтернету.

Тому цілком прогнозовано саме у цих верств населення останнім часом виникає чимало запитань. І одне із головних: як в таких умовах зробити елементарне – оплатити комунальні послуги. У тому числі за водопостачання та водовідведення.

— Споживачам «Рівне облводоканалу», які живуть в сільській місцевості, а також пенсіонерам, в період карантину зовсім не обов’язково виходити з дому, аби зробити оплату за спожиті комунальні послуги, — каже заступник директора обласного водопостачального підприємства Микола Ткачук. —Якщо з якихось причин у нашого абонента немає інтернету або він просто не вмієте користуватися електронними системами платежів, розрахуватися за спожиті послуги можна безпосередньо у працівників «Укрпошти», які приносять пенсії та соціальну допомогу.

До слова, як зазначено на офіційному сайті «Укрпошти», фінансовими та поштовими послугами у себе вдома можуть безкоштовно скористатися не лише пенсіонери, а й інші клієнти. Для цього достатньо зателефонувати на гарячу лінію підприємства 0 800 300 545 та набрати цифру 9.

На «Рівне облводоканалі» нагадують, що для решти споживачів існує ціла низка дистанційних варіантів, як оплатити комуналку. Для цього достатньо зареєструвати особистий кабінет на оновленому сайті підприємства і скористатися однією з платіжних систем на вибір.

Читайте також: Як доїжджають на роботу у Рівне медики з навколишніх сіл?