У сесійній залі Рівненської обласної ради сьогодні було гаряче. Депутати сварилися через: дороги, лікарське обладнання та комісію, яка буде обирати керівників комунальних медичних закладів. Кожен намагався "показати себе" та свою "позицію". Чи то щиро, чи то на камеру. Як кому вдавалося,як це було, дивіться далі.

Розпочинають сесію Рівне нської обласної ради з вітань та подарунків.

А далі переходять до порядку денного. Біля трибуни керівник дорожнього господарства. Його депутати "засипають" запитаннями.

Відбивається як може, адже управління нове. Ще й року не має.

Найбільше часу депутати обговорювали зміни до бюджету на 2019 рік. 15 мільйонів гривень обласні обранці виділили на закупівлю рентгендіагностичного обладнання. А от, де його поставити - не можуть дійти згоди.

Читайте ще: сесія Рівне ради: чому люди проти дій Рівне теплоенерго? (ВІДЕО)

А деякі радять діяти більш радикально. За кожну пропозицію голосують окремо.

Врешті-решт вирішили обладнання купити для діагностичного центру, а якщо цей заклад з 1 липня не потрапить у програму "Безкоштовної діагностики", то комплекс передадуть на інший заклад. Далі взялися створювати медичну комісію, яка призначатиме керівників медичних закладів. Депутати розійшлися не на жарт.

Декілька разів переносили питання і вносили правки. І нарешті згодилися залишити комісію у тому ж складі, у якому вона була минулого року. До слова, у 2019-му лише в одному медичному закладі обиратимуть керівника.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber