Дитячий садочок за 130 мільйонів гривень. Коли у Рівному припиниться стихійна торгівля, і не лише продуктами, але й наркотиками. Та чому рівняни проти твердопаливних котлів, які хоче встановити Рівнетеплоенерго? Суперечок на сьогоднішньому сесійному засіданні Рівнеради вистачало. Детальніше - дивіться у сюжеті.

Сесія Рівне ради. Вносили зміни до програми протидії торгівлі людьми.

Землі комусь давали у користування. Іншим - відмовляли.

А от на Рівне теплоенерго - зміни у договорах оренди земельних ділянок чекають. Бо згідно зі старими умовами - орендну плату виплачують лише по укладенню угоди. А на це відведено - три місяці. Виходить, теплопостачальне підприємство увесь цей час землями може користуватися і нічого за це не сплачувати у бюджет міста.

Тож вирішили умови змінити.

Та не лиш угодами потріпали нерви теплоенерго. Мешканці вулиці Чорновола прийшли на сесію з протестами - не хочуть запуску у котельнях нових енергозберігаючих твердопаливних котлів.

Читайте ще: міських депутатів обурила вартість дитсадка у Рівному

Відтак, вирішили питання зняти із порядку денного і перенести на наступну сесію, а фірма-встановник до того часу має зробити презентацію даних котлів і переконати громаду та міських в обранців, що вони - безпечні та екологічні.

Садочок на вулиці Коновальця, 16 за 130 мільйонів гривень.

Ціна питання обурила багатьох депутатів.

Тож планують створити комісію. яка дослідить, чи можна здешевити і на скільки будівництво дошкільного закладу. До слова, співфінансуватиме роботи Державний фонд реконструкції і розвитку.

 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber