Хто кращий в Україні? До Рівного з'їхались більше сотні собак аби показати себе у всій красі на всеукраїнській виставці. Різноманітні породи, великі та маленькі, з особистими грумерами, спокійні та гавкітливі - вражали суддів 2 дні. Серед глядачів була і Діана Білоус.

Вівчарки, хаскі, добермани - понад 30 найрізноманітніших порід собак завітали до Рівного на щорічну виставку. Серед учасників і російський чорний тер'р - Дарюша. На виставку приїхав з Києва з особистим грумером. В свої 5 років пес вже отримав титул віце-чемпіона Європи, України, Італії, Нідерландів та інших країн світу.

Більше сотні собак змагалися за звання кандидата в чемпіони України. Втім якщо попередній герой є одним з найтитулованіших учасників виставки, то пудель на ім*я Лідер у Рівному вперше, приїхав із Хмельницького.

До Рівного завітали чотирилапі з усіх куточків країни. Оцінювали учасників виставки за екстер*єрними особливостями та фізичними даними.

На національній виставці добермани з Луцька стали віце-призерами в категорії найкраща племінна пара.

За підсумками проведення виставки експертне журі визначило кращих представників кожної породи. Переможцям вручили сертифікати та запас собачих смаколиків.

Читайте також: Як проходить процес організації харчування в умовах карантину у школі Рівного?