Один із рівненських вболівальників народного клубу "Верес", Володимир Білоус потребує донорської допомогти. На даний час він перебуває у відділені гематології, аби врятувати життя чоловіку проводять переливання крові. А для цього Володимир Білоус потребує її у значній кількості. Як фанати рівненського "Вереса" взялися допомагати "своїй людині" дивіться у сюжеті.

З самого ранку у Рівне нській обласній клінічній лікарні чимало людей чекають своєї черги аби здати кров. Серед них і люди, котрі прийшли це зробити для вболівальника народного клубу "Верес", Володимира Білоуса. Ще з п'ятниці, 8 лютого, чоловік потребує переливання крові.

Допомогти врятувати життя, і розуміти що ти не був байдужим важливо- запевняє Марія.

Окрім Марії Бурдової, здати кров для Володимира Білоуса прийшло і чимало інших людей. Адже стати донором та врятувати життя це важлива місія- запевняє Юрій Клекотка.

Олексій Кожушко не є активним фанатом "Вереса", проте знає Володимира Білоуса через спільних знайомих. Коли почув що чоловік потребує допомогти, осторонь не залишився.

За словами лікаря , Наталії Мізинець, нині чоловік перебуває у відділенні гематології, і донорська кров потрібна йому у великій кількості.

До теми: 

Вболівальник рівненського "Вереса" потребує допомоги на боротьбу з раком