Все найкраще дітям. У Здовбицькому будинку сімейного типу "Батьківський затишок" відкрили дитячий майданчик. Ініціатором виступив Народний депутат України від політичної партії "За майбутнє" Віктор Мялик. Були на відкритті і наші журналісти.

Ольга пригадує як зустріли українських військових після двох місяців окупації. Вона з сім'єю з Херсону, їх будинок неподалік славнозвісного Антонівського мосту. В перші ж дні війни чули і бачили на власні очі вибухи, тому вирішили покинути рідний дім.

Жінка розповіла і про фізичні знущання окупантів.

Українські військові згодом ослабили позиції ворога і Ольга з сім'єю змогли втекти з під окупації, подолавши довгих 25 кілометрів пішки. Ділиться - емоційно триматись було важко, але здатись просто не могли.

В Рівному жінка влаштувалась працювати медсестрою, сьогодні ж з дочкою прийшла на черговий захід, що на Рівненщині проводять для внутрішньопереселених осіб. Маленька Євгенія вирішила намалювати прапор і ділиться з нами чим захоплювалась вдома до війни

Подібні заходи для переселенців на Рівненщині не поодинокі, сьогодні акція приурочена дню знань і дітям внутрішньопереселених осіб роздають приладдя, що згодиться в навчанні.

Для дітей підготували загалом близько 400 таких наборів, окрім них можна і обрати книжки.

 Читайте також: В Гощі відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну Разом