Фото: ілюстративне
З 11 по 17 вересня у Гощі відбудеться волонтерський табір від Будуємо Україну Разом (БУР) в рамках програми “Мріємо та діємо”. Волонтери із усієї України разом із місцевими волонтерами планують створити дерев’яну альтанку поблизу молодіжного центру, який працює на базі Гощанського центру позашкільної освіти. Окрім будівництва передбачається ще й культурна та освітня програма: екскурсії для волонтерів, творчі вечори, перегляд фільму, майстер-класи, спілкування тощо.

Запрошуємо усіх охочих долучатися.
Участь можлива лише за попередньої реєстрації за цим посиланням https://cutt.ly/aCkl3Z8, - зазначили в Гощанській селищній раді. 

БУР табір — це волонтерський будівничий табір в невеликих містах чи селах України, який залучає молодь до волонтерства.

Участь волонтерів можлива з 14 років (до 18 потрібно згоду батьків). Організатори забезпечують харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ.

Будуємо Україну Разом — волонтерський рух української молоді. З 2014 БУР бере відповідальність за зміни в країні. Мандрує між громадами, підсилює місцеву молодь, допомагає створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей.

Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого.

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми "Мріємо та діємо", яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

“Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни.

Читайте також: В Здолбунові працюють юні підприємниці, щоб підтримати ЗСУ