У центрі Рівного під приватизацію продадуть об'єкт. Мова йде про приміщення Рівненського інваспорту, так званий шаховий клуб. Щоправда там спортсмени жодного дня не займались, бо споруда в аварійному стані. Пікантності у цій історії додає той факт, що дах та підвал будівлі знаходиться у приватній власності. Власник не хоче роботи ніяких ремонтних робіт. Павло Невесенко продовжить.

Ось так виглядає приміщення Рівненського Інваспорту де мав би бути шаховий клуб. Втім, замість столів тут будівельне сміття. У 2013 році міська влада передала приміщення на баланс області, а ті в свою чергу Рівненському Інваспорту. Втім, ні тодішня влада, ні теперішня не змогли привести його у належний лад.

Цим питанням займалася спеціальна комісія обласної ради, яка вирішила, що приміщення на вулиці Поштова 7 варто продати. Голова Рівненської облради Андрій Карауш розповідає, проблема з шахових клубом тягнеться вже добрий десяток років. Особливої пікантності у цій справі додає, ще той факт, що дах та підвал будівлі належить приватному підприємцю. Втім, на даний момент в умовах воєнного стану в області просто немає коштів на реконструкцію.

Ба більше підприємець, якому належить частина будівлі не хоче проводити ніяких ремонтних робіт. Йти на будь-який компроміс з інваспортом та обласною радою відмовляється.

Ще одна проблема, це те, що приміщення з'єднане з приміщенням інваспорту. З однієї сторони там немає даху і тому усі подарунки природи передаються на основне приміщення, де тренуються спортсмени з особливими потребами.

Питання про продаж так званого приміщення шахового клубу обласні депутати розглянуть на найближчій сесії. На момент виходу матеріалу в ефір нам не вдалося зв'язатися з підприємцем, якому належить підвал та другий поверх аварійної будівлі.

Читайте також: Чому люди не можуть користуватися укриттям на вулиці Соборна 57 у Рівному?