Без світла, без вентиляції і з грибком на стінах - мова йде про протирадіаційне укриття на вулиці Соборна 57 у Рівному. Мешканці будинку бояться спускатися в укриття, яке перебуває жахливих умовах. Люди жахаються, коли бачать стан протирадіаційного укриття і відмовляються сидіти в ньому під час повітряної тривоги. Мешканці будинку зверталися до місцевої влади та результатів це не дало. Чому укриття досі в жахливому стані та хто винен в цьому , розбирались наші журналісти.

В таких умовах люди вимушенні перечікувати повітряну тривогу - без електрики, без вентиляції та ще й із грибком на стінах. Багато хто просто відмовляється спускатися в укриття.

Мешканці будинку 57 на вулиці Соборна розповідають, що у такому стані протирадіаційне укриття залишила після себе книгарня, що орендувала приміщення. З початку війни книгарня з'їхала з приміщення укриття, залишивши по собі стелажі, котрі не давали людям побачити в якому стані стіни.

Колишні орендатори на зв'язок не виходять. Голова ОСББ будинку 57 на вулиці Соборна, припускає що вони можуть бути за кордоном. Каже, зверталися до влади міста аби ті зробили ремонт в укритті, проте результатів це не дало. саме приміщення укриття комунальне і належить саме місту, тому місцеві тут не можуть самостійно провести світло.

Проте міські чиновники ситуацію не коментують. Кажуть ще розбираються. ми ж триматимемо цю ситуацію на контролі і обов'язково розповімо як надалі розвиватимуться події. 

 Читайте також: Гарячі лінії, які діють на Рівненщині, та інші важливі контакти