Будівництво виявилось законним

 У центрі Рівного навпроти Еко-маркету молодики потрощили будівельний паркан, за яким приватна фірма розширяє площу. Станом на сьогоднішній ранок паркан було відновлено. 

Як з'ясувалося, будівництво ведеться законно. Раніше там знаходився переговорний пункт. Пізніше магазин секонд-хенду. Наразі приміщення належить фірмі "Промінструмент". Як розповів начальник міського управління ДАБК Микола Дядюсь, на реконструкцію наявні відповідні дозволи. 

- Проект реконструкції цієї частини вулиці Соборної розглядався на містобудівній раді. Містобудівні умови та обмеження земельної ділянки наявні, видані управлінням містобудування та архітектури. Повідомлення про початок будівельних робіт зареєстровано, тобто де-юре вони мають право там будувати, - повідомив Микола Дядюсь. - Чи правильно вони будують, можна встановити при перевірці, але таких перевірок на даний момент ми проводити не можемо. 

Відповідно до містобудівних умов та обмежень, на місці планується реконструкція нежитлових приміщень під торгово-офісні приміщення.  

Читайте також: У Рівному водій маршрутки побився з пасажиром