Сучасний, комфортний та за європейськими стандартами. У Сарнах здали в експлуатацію перший дев'ятиповерховий будинок ЖК "Варшавський".

Будуючи його забудовники мали на меті подарувати мешканцям міста розкішний район, де кожен почуватиметься щасливим.

"Майстра по виробу судять, йому можна багато не говорити. Це є наш перший виріб, сподіваюся він сподобається мешканцям міста Сарни. На вході уже частина квартир є купленими. Це напевно також самі сміливі люди, які долучилися до цього проекту", - говорить генеральний директор групи компаній "Алатир-Інвест" Геннадій Опанасюк.

На офіційному відкритті щасливих власників квартир та гостей чекали приємні сюрпризи: розважальна програма з аніматорами, фокусником та фуршет. Кожен мав можливість виграти цінні призи від забудовника групи компаній Алатир-Інвест: знижку на квартиру, квитки на концерт, а також подарункові сертифікати для відпочинку. А серед власників квартир розіграли побутову техніку, що неодмінно стане у нагоді в новому помешканні.

"Подарунком задоволені. Машинка пральна, як завжди пригодиться в родині. Ми дуже щаслива родина, що придбали квартиру в новому будинку, у нас діточок багато тому нехай буде. Ми ще будемо співпрацювати із цією командою. І придбаємо житло у наступному будинку" , - говорять власники квартири

А будівництво другої висотки під назвою "Смарагд" розпочнеться уже у липні. Всього комплекс складатиметься із чотирьох будинків, який сформує спальний житловий район. Кожен із них буде мати назву коштовного каміння. Головна мета забудовників - розвиток будівництва у малих містах.

"У нас є глибинна мета, розвивати малі міста України, це окрема ємність. І місто Сарни яскравий представник малих міст, де є можливість нам гарно проявитися.", - говорить Генадій Опанасюк 

Після офіційного відкриття всіх присутніх запросили на екскурсію будинком. Також гості мали можливість піднятися на дах та побачити місто із висоти пташиного польоту.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber