Фото ілюстративне
Команда з п'ятьох юних екоактивістів організовує чотириденний екологічний табір «Екозміна» у Рівному у межах Всеукраїнської школи “Агенти змін” від НЦ “МАНУ”.

Табір спрямований на підвищення екосвідомості молоді та покращення стану навколишнього середовища в місті Рівному. Про це школярі повідомили на Instagram-сторінці екологічного проєкту.

Будучи у таборі, учасники зможуть стати творцями екозмін у Рівному, долучитися до толоки, озеленення та проведення екоакції в центрі міста, навчитись правильно сортувати сміття та відвідати станцію сортування, відчути себе президентом Америки та головою Європарламенту і загалом насичено провести час та познайомитись з вмотивованими підлітками.

Табір "Екозміна" відбудеться 26-29 серпня у Рівному орієнтовно з 10 до 15 години кожного дня на різних локаціях. Навчання відбуватиметься в інтерактивній формі: тренінги та лекції від спікерів екоактивістів, цікаві ігри та вікторини, волонтерські екоакції та толоки.

Табір є безкоштовним, відбір на основі відповідей у анкеті. Подати анкету на участь можна за цим посиланням: https://bit.ly/3lTeseU

Читайте також: Лікарям Рівненщини влаштують навчання щодо е-лікарняних