На місці де ще тиждень тому стояли сміттєві баки - стихійне сміттєзвалище. Мешканці будинків, що на вулиці Басівкутська вимагають аби контейнери повернули. Оскільки цілій вулиці та прилеглим до неї немає куди дівати відходи. Що на це кажуть у КАТП-1728, дізнавалася наша Ольга Мосійчук.

Це відео зняла одна із мешканців будинку, що на вулиці Басівкутська. Жінка скаржиться на сміттєві баки, які стоять просто на тротуарі. Через, що їй з двома дітьми доводиться йти проїжджчою частиною.

В комунальному підприємстві до жінки дослухалися і сміттєві баки прибрали. Правда місцеві і далі продовжують зносити туди сміття. Обурюючись уже через їхню відсутність.

Зі слів пані Юлії, про те, що їх приберуть місцевих не попереджали. Натомість в комунальному підприємстві стверджують протилежне.

Але лише одного дня мешканцям будинків на вулиці Басівкутська мало.

Тому якщо одні мешканці мікрорайону нарікають на стихійне сміттєзвалище, яке утворилося на місці де раніше стояли сміттєві контейнери, інші скаржаться на їхню переповненість.

Це пов`язано з тим, зазначають в комунальному підприємстві, що люди викидають сухі гілки та інші відходи, які підприємство забирати не зобовязане. Під час зйомки ми зустріли чоловіка, який саме віз до сміттєвих баків такі відходи.

Іншого виходу у чоловіка немає, каже, якщо не вивезе буде змушений палити. А за це нині можна отримати і штраф. Тому у комунальному підприємстві думатимуть як зарадити мешканцям будинків, що на вулиці Басівкутська. Аби стихійних сміттєзвалищ тут не виникало.

Читайте також: 31 маршрут у Рівному: що не так?