Рівняни скаржаться на новий 31 перший маршрут у Рівному. Його запустили у тестовому режимі минулого тижня. Він сполучає два мікрорайони. Втім, водії не завжди виходять у рейс, а у системі дозор рідко коли показують скільки автобусів нині курсує за маршрутом. Чи за графіком їздить даний маршрут, та усі прогалини у його створені з'ясовували наші журналісти.

Рівнянка Юлія Польова щоранку їде на роботу з вулиці Степана Бандери на мікрорайон Північний. новий 31 маршрут їй ідеально підходить. Втім жінка розповідає за майже тиждень часу маршрути не завжди ходять зігдно графіку.

Також додає, у системі дозор часто немає 31 маршрути, до прикладу як і сьогодні.

Врешті разом з Юлею дочекалися маршрутки. В салоні, окрім неї знаходиться лише один пасажимр.

На кінцевій зупинці біля автостанції "Чайка" водій розповідає, сьогодні вперше вийшов на рейс. Втім, називає даний маршрут надто складним.

У соцмережах рівняни часто пишуть, що 31 маршрут є нерентабельним для перевізників, та й небагато рівнян знають про його існування.

На запуску цього маршруту Олександр Третяк, як завжди був повен оптимізму.

В тестовому режимі 31 маршрут їздитиме до 1 липня. Чи змінюватимуть рух маршрутного таксі під вимоги пасажирів, та чи вдасться усунути усі недоліки. Чи можливо відкриття цього рейсу було лише черговогю красивою картинкою нинішньої влади. Відповіді на ці запитання ми дізнаємось вже зовсім скоро.

Читайте також: Де ще у Рівному встановлять біотуалети?