фото ілюстративне
Сталося це у Рівненському відділі поліції.

Правоохоронці затримали 26-річного молодика, який напав на працівника кримінальної поліції у службовому кабінеті. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Ще 23 лютого на лінію 102 жителька Рівного повідомила, що у торговому закладі на вулиці Київська, нетверезий хлопець ображає відвідувачі нецензурною лайкою, поводить себе агресивно та ламає меблі і товари у магазині. Екіпаж патрульної поліції, який прибув на виклик доставив нетверезого дебошира до відділу поліції для надання пояснень та встановлення його особи.

Читайте ще: у Рівному двоє водіїв вирішили помститися патрульним

Під час спілкування з поліцейськими хлопець весь час поводив себе агресивно та провокував правоохоронців. Пізніше він почав шарпати поліцейських за формений одяг і вдарив оперуповноваженого кримінальної поліції в обличчя.

Молодика затримали в порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у нанесені тілесних ушкоджень поліцейському. Такі дії караються обмеженням, або позбавленням волі строком до п’яти років.

Також громадян Грузії за розбійний напад на Рівне нщині взяли під варту

Крім того, проводиться досудове розслідування за фактом хуліганства.

У нейрохірургічному відділенні лікарні у 27-річного поліцейського діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, осадження та забої обличчя.

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube