Водії, на яких правоохоронці склали адмінпротоколи за порушення, заблокували службовий автомобіль.

Двоє водіїв, на яких кілька днів тому інспектори патрульної поліції склали адмінпротоколи, учора, 21 лютого, на території АЗС на вулиці Макарова обласного центру, автомобілями заблокували службовий Toyota Prius, перешкоджаючи виконанню службових обов’язків патрульних.

Відомо, що екіпаж патрульної поліції, отримавши виклик на вулицю Макарова, прибув на територію АЗС з метою встановлення місцязнаходження чоловіка, причетного до правопорушення.

Коли патрульні повернулись на місце, де припаркували автомобіль, то виявили, що він заблокований. З обох сторін службового транспортного засобу знаходилися автомобіль Toyota Camry, під керуванням 19-річного рівнянина та автомобіль BMW на іноземній реєстрації, яким керував 18-річний житель обласного центру.

На вимогу поліцейських перепаркувати автомобілі, оскільки на стоянці було безліч вільних місць, водії не реагували, тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом втручання в діяльність працівника правоохоронного органу відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронці з’ясували, що на водія BMW саме цей патрульний поліцейський 17 лютого цьогоріч склав адмінматеріали. А два дні тому на водія автомобіля Toyota.

Під час поверхневого огляду присутніх, поліцейські виявили у пасажира автомобіля Toyota пістолет. Його слідчі вилучили та у рамках кримінального провадження скеровуватимуть на експертизу.

Відповідно до медичного освідування обидва водії були тверезі та після завершення слідчих дій службовий автомобіль розблокували.

Читайте ще: громадян Грузії за розбійний напад на Рівне нщині взяли під варту

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube