Мовляв, той вже 5 років бездіяльний. Більше того, люди втратили можливість користуватися підвальним приміщенням. Тепер воно у власності міської ради. Відтак, люди б'ють на сполох. Просять повернути їм підвал. Більше подробиць - далі у сюжеті.

Це будинок на Майдані Незалежності, 5. Нині, підвал цієї багатоповерхівки у комунальній власності міста. Люди прагнуть повернути його ОСББ. Бо хочуть і надалі ним користуватися.

Декілька років тому цей підвал належав мешканцям будинку. Згодом, досі нікому невідомий житель, його частину собі приватизував. Після чого, міська рада подала позов до суду. Феміда визнала приватизацію недійсною. Таким чином, усе підвальне приміщення перейшло у власність міської ради, згідно рішення суду.

Крім того, мешканці будинку нарікають і на роботу голови ОСББ. Мовляв, за 5 років існування об'єднання, чоловік лиш кілька разів провів загальні збори. А звіт про розподіл коштів жодного разу людям не надавав.

В свою чергу очільник об'єднання зазначає за шалені борги жителів багатоповерхівки. Показує документи, що було пророблено за роки його роботи.

Рішення про передачу підвалу у власність міста голова ОСББ Олександр Прокопенко у суді не оскаржував, що здалося мешканцям будинку підозрілим. Мовляв, адвокати подати апеляцію не встигли.

Наразі зробити вищезгадане не можливо, - додає голова ОСББ. Каже, люди не платять квартплату. І більшість квартир у будинку здається в оренду. До слова, в подальшому, жителі багатоповерхівки планують переобрати очільника об'єднання. А також проситимуть місцеву владу повернути їм підвальне приміщення у власність. 

 

Читайте також: У Клесові відкрили новий дитячий майданчик