У Клесові, на Сарненщині встановили новий дитячий майданчик. З цієї нагоди для найменших влаштували справжнє свято. Як все відбувалось, бачила Анастасія Ковальчук.

 У Клесові відкрили сучасний дитячий майданчик. Раніше в цій частині населеного пункту не було подібних розваг для дітей, тому гойдалки та гірки вирішили розмістити саме тут. Місцева малеча вже встигла випробувати новий майданчик.

Дитячий майданчик у Клесові встановили за сприяння Народного депутата від Рівненщини, Віктора Мялика. Адже подібні об'єкти в селах він облаштовує вже невперше.

З цієї нагоди для маленьких жителів села влаштували свято. Аніматори підготували для них конкурси та розваги.

І справді потреба в дитячому майданчику була неабияка, розповідає голова громади. Тому що дітей у селищі чимало, навчальні заклади Клесова переповнені.

З цим погоджується і місцевий депутат Сергій Сергійчук. Каже, раніше дітям ніде було гратися. А тепер і майданчик з'явився, і свято влаштували.

Цього дня у Клесові також святкували День подяки. На центральній площі селища зібралися місцеві. Для них виступав хор, а також вокальні колективи. Гостей свята частували стравами приготованими на польовій кухні.

Читайте також: На Рівненщині до очного навчання повертаються навчальні заклади