Керівник одного з центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівного пропонує спільно облагородити територію навколо закладу.

Таку ініціативу озвучила головна лікарка ЦПСМД "Ювілейний" Вікторія Покоєвчук у соціальній мережі Facebook:

"Шановні рівняни Ювілейного! Наближаються Великодні свята і хочеться осучаснити територію КНП "Центру ПМСД "Ювілейний". Є у нас і лавочки, і доріжки, і парковка, і дерев достатньо для прохолоди, а ось клумби бідненькі і занедбані.

Можливо у Вас є пропозиції і бажання поділитися садженцями і квітами для майбутніх фотозон і місць відпочинку? Давайте разом зробимо скверик коло нашого лікувального закладу окрасою для наших маленьких і дорослих пацієнтів. 

А ми обіцяємо якнайшвидше відкрити двосторонній рух по новому пандусу для мамочок з колясками біля входу в амбулаторію 4 (колись дитяча поліклініка)," - написала Вікторія Покоєвчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному з`явиться іще один торгово-офісний центр (ФОТО)

Охочих долучитися до доброї справи виявилось достатньо, зокрема пропонували аби кожна амбулаторія (їх у закладі тепер 4) висадила квіти. 

Нагадаємо, мами неодноразово скаржилися на неналежно облаштований вхід у дитячу поліклініку, що на Ювілейному. Пандус не призначений для всіх видів візків. Не всі батьки можуть безпечно підняти дитячу коляску по ньому. Тому один з обурених батьків подав електронну петицію. В іще одній петиції місцеві просять створити додатковий майданчик для дітей дошкільного віку на території парку Хіміка, що в мікрорайоні Ювілейний.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber