На сайті міської ради з'явилася нова петиція, в якій просять встановити ще один майданчик для дітей.

Хмельничий Андрій Вікторович просить створити додатковий майданчик для дітей дошкільного віку на території парку Хіміка, що в районі Ювілейного.

На даний момент парк Хімік є популярним місцем відпочинку для людей різного віку. Для дітей шкільного віку чудовим місцем дозвілля є мотузковий парк та відкритий минулого року майданчик з тренажерами. Але для дітей дошкільного віку ситуація не така позитивна, - йдеться у петиції. 

На думку чоловіка місць, де могли погратися дітки, тут дуже не вистачає. 

На весь парк Хімік налічується 3 пісочниці та 2 гойдалки. Діти з мамами стоять у черзі, щоб покататись на гойдалці. А дерев'яні будиночки з гірками,що розташовані блище до вулиці Князя Острозького взагалі несуть загрозу для здоров'я дітей. Полотно гірки відійшло по зварці,а дно будиночка диряве, і дитина може легко підвернути ногу, - пише рівнянин. 

В парку достатньо вільного місця для створення дитячого майданчику, обладнаного сучасним гральним комплексом (гойдалки, гірки, каруселі, ігрові лабіринти, пісочниці та інше) для активного відпочинку і фізичного розвитку дітей дошкільного віку. 

Голосування за петицію триватиме до 19 травня. 

Читайте ще: біля Чорнобильської лікарні просять встановити освітлення на переході

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber