У Рівному близько сотні людей залишилися без електрики. Сталося це у 3-му під'їзді на вулиці Степана Бандери, 9а. Там, о 7 годині ранку, на людей чекав неприємний сюрприз - світло почало переривчасто вимикатися, а техніка димітися. Хто винен у цьому, дізнавалися наші журналісти.

 Ось так розпочався ранок у пенсіонерки Анни Ткачук. У під'їзді будинку, де вона проживає, відбувся перепад електроенергії.

Люди, які проживають в 3-му під'їзді на вулиці Степана Бандери, 9а б'ють на сполох. Побоюються, що в них може згоріти вся техніка. Пригадують ранок. Кажуть, раді, що живі.

А ще місяць тому в цьому ж під'їзді загорілася щитова.

Тоді ніхто не постраждав. Втім, люди настрашені. Бояться не так за ймовірну погорілу техніку, як за життя.

Електрик каже, таке бачить частенько.

Дивіться також: повалені дерева та 103 населені пункти без світла. На Рівне нщині вирує негода (ВІДЕО)

В управляючій компанії "Західне" нам не раді.Доводиться шукати головного інженера у всіх кабінетах. Врешті-решт знаходимо. Він стверджує - вина не їхня.

В той час працівники "Рівне обленерго" перевіряють напругу.

Головний інженер додає, проблема у внутрішній мережі під'їзду, а це вже не їх зона відповідальності.

Мешканцям будинку увімкнули електрику. Проте це їх не дуже заспокоює, адже бояться, щоб такі перепади напруги не були кожного місяця. Адже сьогодні у деяких згоріла пральна машина, телевізор та мікрохвильова. Люди кажуть, писатимуть скарги винуватцю, аби їм компенсували збитки.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber