Негода наробила лиха. Відучора на території Рівненщини спостерігається поривчастий вітер та опади. 103 населені пункти залишились без світла. Дерева падали на проїжджі частини та тротуари. Дахи старих споруд зривало величезними шматками, а плакати з рекламних щитів літали просто неба. Синоптики кажуть, негода вируватиме і завтра, а тому оголосили штормове попередження.

Це перехрестя вулиць Жуковського та С. Крушельницької у Рівному. Через негоду на проїжджу частину повалилося кримезне дерево. Його вирвало з корінням. На місці події приїхали працівники тресту зеленого господарства.

Ситуація в інших частинах міста не краща. З вчорашнього вечора сильний вітер наробив чимало лиха. У центрі Рівного "літав" агітаційний плакат, на вулиці Київській - огорожа сміттєвого майданчика, в напрямку Здолбунова - дерево впало на маршрутку. А ще зірвало дах господарчої будівлі, у якій проживала одинока літня жінка.

Відучора на Рівне нщині оголосили штормове попередження - другий рівень небезпеки. Пориви вітру коливалися від 24 до 26 метрів за секунду. Ліквідовувати наслідки негоди надзвичайники почали ще з ночі.

Так само лежить порубане дерево на узбіччі вулиці Дубенській поблизу військової частини. Ще вранці воно заважало руху машин. Рівняни з острахом проходять повз наслідки негоди.

Читайте ще: повалені дерева, зірвані електролінії: Рівне потерпає від негоди

Сьогодні, 11 березня, через негоду без електропостачання залишилось 103 населені пункти у Рівне нській області. А ще вчора їх було 30.

Тим часом, синоптики вже оголосили на завтра штормове попередження.

Відтак, синоптики радять людям не ходити біля старих споруд, не ставити машини біля дерев і рекламних щитів. В Рівне обленерго просять людей, які не мають світла, не панікувати, а дочекатися ремонту електромережі. А рятувальники стверджують, що готові виїхали на поміч у будь-який момент.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber